terug

Gebundelde expertise

Als ambitieus evenementenbureau werken we nauw samen met creatieve specialisten uit verschillende disciplines. Specialisten die we kennen en waarmee de lijntjes kort zijn. Denkers en doeners met plezier in hun werk. En met maar één doel voor ogen: het doel van de klant, effectief communiceren.

Succesvol verbinden

Mensen op een leuke, boeiende en verrassende manier met elkaar verbinden. Dat is wat Jbace al 15 jaar doet voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Met succes en naar alle tevredenheid. Omdat wij creativiteit altijd koppelen aan effectiviteit. Wij zetten ons vakmanschap en enthousiasme voor de volle 100% inom uw evenement the talk of the town te maken. Uw genodigden te binden en uw boodschap op onvergetelijke wijze uit te dragen.

Zorgeloos zichtbaar

Wij ontzorgen. We denken constructief en proactief mee en zorgen voor een gerichte aanpak en uitvoering. Betrokken, ervaren, energiek en scherp. U kunt op ons vertrouwen. Achter de schermen regelen wij alles tot in de kleinste details zodat u zorgeloos en zichtbaar succesvol kunt zijn.

Ons speelveld

Complete creatieve concepten: van ideevorming en communicatie tot organisatie, coördinatie, realisatie en evaluatie. Wij vertalen uw boodschap op creatieve en effectieve wijze naar een onderscheidend congres, een succesvolle beurs, een leerzame workshop, een onvergetelijke relatiedag, een bruisend feest, een sprankelend jubileum, een succesvolle roadshow of een doeltreffende campagne.

Dit doen wij voor een grote verscheidenheid aan bedrijven, organisaties en instellingen. Neem contact met ons op als u wilt weten wat zij van ons vinden.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw event kunnen betekenen? Bel of mail ons, wij delen onze expertise graag.

terug

keepconnecting